Over ons

Bosch Car Service Ossendrecht is een ervaren en deskundig autobedrijf, gespecialiseerd in in- en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s, autoverhuur, lease, onderhoud en Bovag aangesloten. Wij zijn al meer dan 30 jaar gevestigd aan het Moleneind 25 in Ossendrecht (NB). Al onze afdelingen zijn hier gevestigd en tevens staat hier een groot deel van onze occasions. U kunt dus op één adres terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto, onderhoud, lease en verhuur.

 

Wij hebben een groot en gevarieerd aanbod aan nieuwe en gebruikte auto’s. Over het algemeen bestaat ons wagenpark uit jonge en moderne auto’s. Van kleine, compacte auto’s tot ruime gezinswagens en stoere SUV’s. Neemt u maar eens een kijkje via de “Occasion” button.

Een team van 4 personen staat altijd klaar om u te helpen bij het beslissen tot de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto. Zij begeleiden u graag een kijkje te nemen in onze showroom of op ons terrein en u te voorzien van de benodigde informatie. Zij nemen graag de tijd u te helpen bij uw keuze, zodat u met een goed en zeker gevoel een beslissing kan nemen over uw nieuwe auto. De koffie staat altijd klaar!

 

Onze werkplaats is van maandag t/m vrijdag geopend, van 08:00 tot 17:00 uur.
Onze showroom is geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 17:00 uur.

Buiten openingstijden op afspraak.

 

Tot ziens bij AutoService Ossendrecht BV